Tervetuloa Pesämäen moottoriurheilukeskuksen kotisivuille Moottoriurheilukeskuksemme esittely Varaa ratamme käyttöösi Radallamme järjestettäviä tapahtumia Hinnastomme Galleriamme Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja
 
TableTop
Tervetuloa Honkajoen Moottoriurheilupyhätön kotisivuille
 
Pesämäen Ratamallennus
Vauhtia ja tapahtumaa Honkajoella

Honkajoella sijaitseva uudistunut Pesämäen Moottoriurheilukeskus tarjoaa korkeatasoiset puitteet kilpailemiseen ja harjoitteluun. Alueella voidaan järjestää kansallisia ja kansainvälisiä moottoriurheilukilpailuja. Viisi erilaista rataa mahdollistavat monipuolisen lajivalikoiman.

Täysin uutena vaihtoehtona ratavalikoimaan tuli kauden 2014 alusta asfaltoitu 1,8 km pitkä moottorirata, joka on varustettu useilla lisälenkeillä mm. driftingiä varten. Radalle pääset harjoittelemaan omalla kalustolla, oli se sitten moottoripyörä tai auto. Ja jos on innostusta eikä itse ratin taakse halua, voidaan järjestää ajattamistapahtuma, jossa yhteistyötahojemme ammattikuljettajat kyydittävät Moottorikeskuksen omien autojen kyydissä.

Pesämäki tarjoaa myös suurtapahtumien ja erilaisten messujen järjestämiseen. Tästä hyvänä esimerkkinä joka toinen vuosi järjestettävät Masiinamessut.

KAIKKI RADAT AVOINNA 1.4.2020 - 1.12.2020
Kaikki radat avoinna maanantaista lauantaihin klo 9:00-20:00 ja sunnuntaisin klo 10:00-19:00.

Uutiset
  • Motocross rata kunnostettu 7.4.2020

    Pääsiäinen lähestyy ja keskus on valmiina palvelemaan pyhien ajan. Motocross-rata kunnostettu 7.4 ja tavoite on, että saadaan myös rallicross rata kuntoon pyhiksi. Ilmoittelemme tästä myöhemmin. ps. viranomaistaholta saadun kehoituksen mukaan pidetään varikolla ollessa 5m turvaväli toisiin, jotta kaikkien harjoittelu on turvallista epidemioista huolimatta.

  • Pesämäki avoinna 21.3 ->

    Pesämäki avataan ajoharjoittelulle lauantaina 21.3 lähtien. Motocross rata on kunnostettu tällä viikolla ja avoin, vaikka paikoin voi vielä rata olla jäässä. Moottori- ja karting radat ovat ajokunnossa. Rallicross rata vielä tällä hetkellä suljettuna. Keskus avataan nykyisestä koronavirusepidemiasta huolimatta ja jokaisen tulee muistaa toiminnassaan seurata viranomaisten asettamia yleisiä määräyksiä ja suosituksia, jotta emme aseta itseämme emmekä muita vaaraan.


Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS Highslide JS
 
     
 
YHTEISTYÖKUMPPANIMME

 
Pesämäen Moottoriurheilukeskuksen kotisivut on suunnitellut MediaGuru Jack Bacon - www.mediaguru.fi